↑ Terug naar Onze formules

Algemene info

Onze kinderskilessen worden gegeven door gediplomeerde, enthousiaste Nederlandstalige monitoren. De eerste dag worden de kinderen ingedeeld in kleine groepen afhankelijk van het skiniveau. ’s Morgens worden de kinderen van het hotel meegenomen naar het skigebied. Per dag kan er in totaal 4,5u geskied worden met de kinderen. In de voormiddag krijgen ze 3 uur skiles, telkens van 9.00-12.00u en tijdens de namiddag is er vrijblijvende skibegeleiding 14.00-15.30u. Vrijdagnamiddag wordt er geen skibegeleiding aangeboden.foto van Airness - Ride Your Style.

Op dinsdag- en donderdagmiddag wordt er opvang voorzien tijdens de middag, de skimonitoren gaan dan met de kinderen eten. Donderdag wordt onze skisafari afgesloten met een familie aprés-ski die absoluut niet gemist mag worden. Op vrijdag staat de slalom op het programma,  een hoogtepunt voor de kinderen.

Voor onze kleinste kinderen (°2015) bieden wij skigewenning aan. Dit wil zeggen dat zij in de voormiddag leren skiën en spelen in de sneeuw, 9.00-12.00u. Aangezien zij motorisch gezien nog niet in staat zijn een volledige dag skiles te volgen, worden zij in de namiddag opgevangen in de kinderopvang in het hotel (dit geldt alleen voor de paasvakantie in het sporthotel Wagrain).

Ook voor de gevorderde jeugd (°2006) voorzien we een aangepast programma. Zij gaan er in de voormiddag op uit onder begeleiding van één van onze skimonitoren en worden ze voornamelijk individueel bijgestuurd op skitechnisch vlak.foto van Airness - Ride Your Style.

Tijdens de week wordt er eveneens op regelmatige tijdstippen extra animatie voorzien. Aan het infobord zal er geafficheerd worden welke activiteit wordt aangeboden. Een greep uit ons aanbod: film, spelavond, knutselen, zwemmen in Wasserwelt Amadée, avondski, rodelen, slaapwelverhaaltje voor de kleinste … (activiteiten variëren aan de hand van de locatie).


Basispakket AIRNESS (€250):

  • 6 dagen 3u/dag skiles + 5 dagen vrijblijvend 1.5u/dag skibegeleiding (snowboard, mits voldoende inschrijvingen)
  • 2x middageten met skimonitoren
  • skisafari + familie aprés-ski
  • Wasserwelt Amadée/avondski
  • gediplomeerde, Nederlandstalige monitoren
  • medaille + skidiploma
  • avondactiviteiten